Roco a Fleischmann vstupují na Instagram

01.04.2014 21:44

Modelářský gigant Roco a Fleischmann vstupují na Instagram, největší Open Free galerie na světě. Instagram je vyhlášený svojí politikou ve volném šíření fotografií pro řadu lektronických zařízení s platformou Android, Apple a Windows.

 

Modelářská firma tak krom svých firemních a prezentačních fotografií, umožňuje upload vkusných fotografií modelů i svým fanouškům a obchodním prodejcům celého portfólia firem Roco a Fleischmann.

Instagram svým uživatelům umožňuje sdílení fotografií. K tomu je určena řada filtrů které lze na pořízenou fotografii aplikovat. Také formát fotografie je odlišný, a jako odkaz na fotoaparáty značky Kodak a Polaroid jsou výsledné snímky ve čtvercovém formátu, zatímco kamery zařízení se systémem iOS používají poměr stran 3:2.

Aplikace se nesnaží konkurovat jiným sociálním službám, ba naopak umožňuje snadné sdílení fotografií na další sociální sítě jako je Facebook, Twitter, Flickr, případně na publikační služby Posterous a Tumblr.

Za více jak roční existenci projektu Instagram, získala tato fotografická platforma gelerie více jak 11 milionů aktivních přispěvovatelů. Vstup obou modelářských značek na toto pole, tedy do značné míry neorané, je logickým krokem dostat se do podvědomý uživatelů milujících modelářství jako takové.

Roco na Instagramu hledejte pod https://instagram.com/rococc